Empresas del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Villablanca participa en el Projecte SOC per a la millora de l'oferta formativa

 
En Rafael Martínez Leal, Coordinador d’Investigació i Formació de Villablanca, ha participat en el primer taller de detecció de necessitats formatives del mercat de treball orientat a professionals del sector, organitzat pel Clúster Salut Mental Catalunya.
 
Les entitats impulsores i participants del Projecte SOC són el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya (CFCC), ACCIÓ, 24 clústers d’empreses i una consultora especialitzada en aquest àmbit. És un projecte finançat amb fons Next Generation.
 
El Projecte vol articular un model de detecció de necessitats formatives, que permeti ajustar les necessitats formatives actuals i en el futur per tal de millorar l’oferta pública de formació professional.
 
Entre els seus objectius, hi ha interès d'identificar les necessitats dels perfils competencials a les empreses, crear i revisar els programes formatius que donin resposta a les necessitats identificades i establir una col·laboració metodològica i estable en el temps entre els diferents agents implicats.

Galería de imágenes FV

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VER MÁS ACTOS