Empresas del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Marinada celebra la festa de les famílies

Seguint la tradició el Centre d'Atenció Especialitzada (CAE) Marinada i la Residència Marinada, servei de la Fundació Villablanca que atén a persones amb discapacitats intel·lectuals greus i profundes, celebrà el dissabte 12 de maig el seu 27è aniversari amb una jornada de portes obertes. A la festa hi van participar tots els sectors implicats: usuaris, famílies, treballadors, l'empresa, l'administració, els proveïdors...

L'acte central de la celebració va consistir en una exhibició de balls de saló a càrrec del Club Esportiu Wapachà Diversity de Reus, on destaca la inclusió de persones amb discapacitat intel·lectual en formar parelles mixtes amb balladors professionals.

També es va mostrar a les famílies les habitacions de la residència, redecorades recentment.
Es va realitzar un acte institucional i uns parlaments, amb la participació entre altres de la gerent de la Fundació Villablanca, Cori Rodríguez; el director dels Serveis Territorials de Treball, Francesc Tarragona; l'Alcalde de Reus, Carles Pellicer; la regidora de benestar social, Montserrat Vilella i la presidenta de l'associació de pares.

image1 - copia

Finalment, es va oferir un piscolabis i es va gaudir d'una actuació molt amena del Ball de Pastorets de Reus.

 

Galería de imágenes FV

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VER MÁS ACTOS