Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

10è aniversari de la Residència Bellvitge de Villablanca Social

 
La Residència i Centre d’Atenció Especialitzada (CAE) Hospitalet-Bellvitge és un recurs públic del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, que atén a persones usuàries amb discapacitat intel·lectual, capaç de cobrir totes les seves necessitats de tractament.
 
El centre està situat al barri de Bellvitge de la ciutat de l’Hospitalet de Llobregat i és gestionat per Villablanca Social.
 
Aquest recurs compta amb 28 places amb règim de residència i 12 de centre de dia.
 
Des dels seus inicis l’any 2011, hem treballat per atendre amb cura de les nostres persones usuàries a nivell integral, amb estratègies d’intervenció adaptades a les seves necessitats, aproximant-nos a la societat i a les famílies, i oferint-los també recolzament i suport. Organitzant activitats de forma conjunta, amb l’objectiu de fer més i millor.
 
Durant aquests 10 anys, ens hem guiat sempre en uns principis molt clars: la innovació, l’ètica professional, el treball en equip, l’excel·lència, la pertinença i la millora constant.
 
Volem celebrar aquest aniversari amb una imatge molt especial, un logotip que representa la nostra voluntat de seguir treballant per complir el nostre principal objectiu: ajudar a viure amb qualitat.
 
Gràcies a tothom per fer-ho possible!
 
Podeu visualitzar el vídeo que hem preparat per a aquesta ocasió especial
 

Galeria d'imatges FV

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES