Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Aniversari centenari a la Residència i Centre de Dia de Llinars del Vallès

El 5 de març a la Residència i Centre de Dia de Llinars del Vallès, gestionada per Pere Mata Social, vam celebrar una de les festes d'aniversaris més especials que hem fet fins ara. I és que el senyor Bartolomé Sotes Hernández va complir cent anys de vida!
 
La celebració va tenir lloc en un espai específic per tal de poder acollir a tots els convidats/des.
El nostre homenatjat va estar acompanyat per tots els seus companys de la residència, del personal del centre, de la regidora d'Ensenyament i Acció Social del municipi i, també, del seu nét i fill Luis.
 
Vam començar l'acte amb les paraules de la nostra directora Judit Torres, que li va fer entrega d'una bonica placa personalitzada en nom de la Residència i Centre de Dia Llinars del Vallès. També li va lliurar la medalla centenària amb el símbol de l'olivera per part del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Vam tenir representació de l'Ajuntament del nostre municipi amb la presència de la regidora d'Ensenyament i Acció Social, Joana Lorente Nájar, que li va regalar un preciós ram de flors amb el nombre 100.
 
A continuació, l'animadora del centre li va llegir unes paraules de felicitació fent memòria de moments importants de la Història de Vida del resident.
Vam continuar cantant tots plegats la cançó d'aniversari per rebre el pastís amb les espelmes del 100 que el Bartolomé va bufar acompanyat d'un intens l'aplaudiment de tots els que estaven presents.
 
El pastís el vam repartir a tots els residents i convidats de la festa després de dinar on també vam brindar alçant una copa cava.
El seu fill també ens va obsequiar amb un detall ben dolç: una bosseta de caramels a tots els assistents.

En tot moment, vam fer-li una festa respectant i tenint en compte els seus desitjos i preferències i, això va fer que el resultat fos emotiu i molt satisfactori, ja que tot i ser un senyor discret, va gaudir de la seva celebració i ens va mostrar el seu agraïment.
 
Moltes felicitats Bartolomé! Els nostres millors desitjos!

Galeria d'imatges FV

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES