Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Festival Pint of Science a Reus i Tarragona

 
Els dies 22, 23 i 24 de maig aterra a Reus i Tarragona el festival internacional de divulgació científica Pint of Science, en la seva edició del 2023.
 
Aquest festival, coordinat a més de 400 ciutats de 26 països, consisteix en xerrades de divulgació científica en l'ambient distès i informal dels bars.
 
Enguany, a les nostres terres es durà a terme en 4 bars: a Tarragona, a l'Ol'Dirty Burgers La Cantonada (de 18.30h a 20h) i a la Sala Zero (de 19h a 20.30h) ; i a Reus, al Cafè Teatre i al Bar Absis (en ambdós de 19h a 20.30h).
 
A més a més, aquest any hi ha 3 investigadores de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata que parlaran de ciència: Dilluns 22 a les 19h al Bar Absis de Reus, Selena Aranda parlarà de la genètica de les malalties psiquiàtriques; i Dimarts 23 a les 19h, Martí Llaurador-Coll al Bar Absis de Reus explicarà si el cervell deixa rastre, i a les 20h al Cafè Teatre de Reus, Elisabet Vilella farà la seva xerrada, titulada Repeteix: viuràs més i millor.
 
Podeu trobar més informació a la pàgina web (https://pintofscience.es/) i a les Xarxes Socials de l'associació DivulgaTGN, que s'encarrega de l'organització al Camp de Tarragona (Twitter: @divulgatgn Instagram: @divulga_tgn_).
 
 
 
 
 

PREMI PACO AGUILERA

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES