Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Intervenció psicològica des del SIAD de Cambrils


El passat dijous 6 de febrer, dintre del Programa de Formació Multiprofessional de residents que organitza la Unitat Docent de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata (HUIPM), es va realitzar un taller pràctic per part de Mònica Romano (coordinadora i treballadora social) i Pilar Calbet (psicòloga) del Servei d'Informació i Assessorament a les dones (SIAD) de l'Ajuntament de Cambrils.

El SIAD és un servei, públic i gratuït, d'informació, assessorament, primera atenció, derivació i acompanyament, si s'escau, amb relació a l'exercici dels drets de les dones en tots els àmbits vinculats amb la seva vida laboral, social, personal i familiar, per ajudar-les a resoldre problemàtiques que els afecten, amb una perspectiva de gènere. L'àmbit de treball inclou assessorament jurídic presencial o on-line i atenció psicològica individual o grupal segons ho requereixi el cas. La demanda del servei la pot fer la mateixa dona o per derivació d'altres serveis comarcals o supracomarcals.

La sessió es va estructurar en dues parts: una primera en què es va projectar un vídeo amb casos pràctics explicats en primera persona;  i una segona part  més centrada en la intervenció que es desenvolupa des del servei. Per finalitzar, es va obrir un espai de diàleg on els residents van poder fer preguntes i compartir experiències.

Donem les gràcies al SIAD de l'Ajuntament de Cambrils per la seva bona disponibilitat a col•laborar amb nosaltres.
 

Galeria d'imatges FV

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES