Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Llar Residència d'Amposta millora el confort amb sofàs anti-bacterians i de fàcil desinfecció

A la Llar Residència d'Amposta, de la Fundació Pere Mata,hem decidit realitzar una millora significativa en el menjador, optant per substituir els antics sofàs que, amb el pas del temps, havien patit un desgast considerable i ja no proporcionaven el confort desitjat pels nostres residents. Aquesta iniciativa no només té com a objectiu millorar el benestar dels residents, sinó que també respon a les necessitats postpandèmiques, considerant la importància d'un mobiliari fàcil de netejar i desinfectar.
 
Després de tenir en compte les repercussions de la pandèmia i altres possibles amenaces per a la salut, hem pres la decisió de renovar i redecorar el nostre menjador amb sofàs nous. Aquests nous sofàs estan fabricats amb espuma de poliuretà d'alta densitat, assegurant així una comoditat duradera. A més, s'han entapissat amb un teixit especial anti-bacterià per garantir un ambient més segur i higiènic per als nostres residents.
 
Amb aquesta actualització, reafirmem el nostre compromís amb el confort i la seguretat dels qui resideixen a la Llar Residència d'Amposta, adaptant-nos a les noves necessitats i garantint un entorn més modern i higiènic.

Galeria d'imatges FV

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES