Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Carnaval a la Residència Jaume Batlle de Barcelona

 
A la Residencia i Centre de Dia Jaume Batlle de la Fundació Pere Mata, es va celebrar el dimarts de Carnaval; aquest any tocava anar de policies i lladres. La "policia" de JB (Jaume Batlle) va fer un escorcoll i va descobrir l'amagatall dels lladres, veient-se obligats a detenir-los; finalment, com que els "cossos de seguretat" de JB tenen molt bon cor i els "lladres" son una mica sapastres, les dues parts van arribar a un acord, van compartir el berenar i van ballar al so de la música.
 
Un dels nostres residents, el Sr. Federico Sendra, ha escrit una carta compartint l’experiència, que volem transcriure literalment:
"Una Tarde Feliz": "Nos encontramos en el edificio donde se iba a celebrar una tarde feliz, se trataba de un baile, el promotor de la misma empezó a la hora deseada y así fue, todos los asistentes empezaban a sentir lo que iba a ocurrir, empezó a la hora deseada, comenzó la música. La sala quedaba pequeña, sin embargo, todos saltamos al baile que duró un par de horas, las caras no eran las mismas, en ellas había una expresión de placer que a todos nos gustó; al acabar la música fueron todos los parabienes para el que montó la fiesta... que vuelva pronto, para otra tarde feliz."
 
 
 
 

Galeria d'imatges FV

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES