Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Estiu immersiu a Villablanca

 
En el marc del Projecte de realitat immersiva "El Món a Dins" que compta amb l'impuls de la Fundació "la Caixa", aquests mesos de calor a Villablanca s'han organitzat activitats diverses.
 
En aquestes darreres sessions amb el projector, les persones residents han pogut visitar com altres anys la platja sense la necessitat de sortir de Villlablanca. Aquest any ha estat diferent i tot molt més intens...
 
Gràcies al projector de realitat immersiva en l'espai Alzina s'ha creat un racó sensorial i les persones residents s'han vist immerses en un mar de sensacions; tocar la sorra calenta que escalfa el sol en la platja, fer boles de sorra, remullar-se els peus en aigua fresca, olorar la crema solar o escoltar els sorolls de les gavines i les ones del mar, picar amb dues pedres per sentir el soroll que fan o submergir-se en el fons marí per veure els dofins, són algunes de les activitats que han pogut experimentar a través dels diferents sentits amb l'ajuda del projector de realitat immersiva. Però sobretot el que els ha tret més la calor ha estat sentir la fredor del gelat que les persones residents han pogut gaudir al finalitzar la sessió.
 
Sentir és viure! Gràcies a tot l'equip de professionals de Villablanca i a la Fundació "la Caixa" per fer-ho possible.

PREMI PACO AGUILERA

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES