Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Aniversari 30 anys de la Residència Marinada de la Fundació Villablanca

 
L’any 1991 naixia el projecte de la Residència Marinada, un centre per a persones amb discapacitat intel·lectual de titularitat pública de l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials (ICASS) del Departament d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya.
 
Al llarg d’aquests anys hem anat evolucionant i també hem viscut molts canvis (socials, legislatius, humans, laborals...) però sempre hem mantingut un principi molt clar: millorar la qualitat de vida de les persones usuàries que atenem.
 
Aquest 2021 a Marinada estem d’aniversari, fem 30 anys i tenim molt a celebrar. Moltes experiències compartides, el treball en equip d’un conjunt de més de 80 professionals, la confiança i la col·laboració de les famílies, la feina incansable per millorar contínuament, ser referents en l’atenció a les persones amb discapacitat intel·lectual, estar compromesos amb la millora de la seva qualitat de vida.
 
Volem seguir celebrant molts d’aniversaris, ajudant a vestir projectes de vida i oferint una atenció integral i orientada a l’atenció centrada en la persona.
 
Un aniversari tan especial mereix una imatge molt especial i per aquest motiu hem dissenyat un logotip que representa a les persones que viuen i formen part de Marinada, tant a les del moment actual com també a les que han format part en els darrers 30 anys.
 
Podeu visualitzar el vídeo que hem preparat per a aquesta ocasió especial
 
 
Enguany estem duent a terme moltes activitats per commemorar el 30 aniversari de Marinada.
 
La propera fita serà el 15 de maig amb la festa de les famílies. Per les condicions actuals de pandèmia no podrem fer portes obertes amb familiars, però celebrarem la festa amb molta il·lusió i sorpreses per a les persones usuàries i professionals de Marinada.

Galeria d'imatges FV

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES